ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛ .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .

Μήνυμα Διεύθυνσης

Το 2002, αποφοιτώντας από το Φυσικό του Ηρακλείου, ξεκίνησα την πορεία μου στον χώρο των φροντιστηρίων. Για 4 χρόνια εργάστηκα σε μεγάλες αλυσίδες φροντιστηρίων στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Το 2006 επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου και συνέχισα να εργάζομαι στο χώρο. Καθοδηγώντας τους πρώτους μαθητές, αυτοί πέρασαν τις πύλες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η προσπάθειά μου αυτή βρήκε άμεση και θερμή ανταπόκριση.

Το 2007 δημιούργησα το ‘Οικοδιδασκαλείο Φυσικής’ στο οποίο παρείχα μαθήματα φυσικής Γυμνασίου και Λυκείου, σε μικρές, ομοιογενείς ομάδες 3ων – 4ων ατόμων, κάτι πρωτοποριακό τότε για την πόλη του Ρεθύμνου.

Με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσα ότι ο τρόπος αυτός διδασκαλίας έπρεπε να γενικευτεί. Έτσι το 2013 δημιούργησα το φροντιστήριο ΄Διδασκαλείο΄, στην οδό Δημοκρατίας 6, ένα χώρο Παιδείας και Γνώσης. Από την πρώτη στιγμή, στόχος μου ήταν να παρέχω υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές μου, σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και αξιόλογους συνεργάτες.

Φτάνοντας στο 2019,  το φροντιστήριο επεκτείνεται σε νέους, έξτρα χώρους στην Καζαντζάκη 8.

Επενδύοντας στη γνώση, το ήθος, τη ποιότητα, το σεβασμό στη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα του κάθε μαθητή και με βάση αξίες, όπως η υπευθυνότητα, η οργάνωση, ο προγραμματισμός και η έμπνευση, θεμελιώνουμε το εκπαιδευτικό μας έργο.

Η σκληρή δουλειά είναι η αρχή μας και οι επιτυχίες σας ο λόγος να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Γιατί: ‘Μαζί φροντίζουμε το μέλλον σου’

Scroll to Top