ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛ .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .

Προσδιορισμός χρονικού διαστήματος διενέργειας Προκαταρκτικών Εξετάσεων για τις Αστυνομικές Σχολές

Όπως είχαμε προβλέψει οι προκαταρκτικές εξετάσεις για τις Αστυνομικές Σχολές θα διενεργηθούν το Μάρτιο με Απρίλιο 2023. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Προσδιορισμός χρονικού διαστήματος διενέργειας Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) για την κατάταξη/πρόσληψη υποψηφίων στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Ανακοινώνεται ότι οι προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) για τους υποψήφιους που θα υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο του 2023, προκειμένου να εισαχθούν στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, θα διεξαχθούν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2023.

Όσον αφορά τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) των παραπάνω υποψηφίων, καθώς και λοιπές λεπτομέρειες, θα καθορισθούν με τη σχετική προκήρυξη, η οποία θα εκδοθεί αρχές του έτους 2023.

Δείτε την ανακοίνωση EΔΩ

 

Καλέστε μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού ώστε να σας αναλύσουμε το πρόγραμμα σπουδών και να ενταχθείτε σε ένα από τα τμήματα προετοιμασίας. Διδάσκονται όλα τα μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επιπλέον, η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Βάλια Κανελλάκη βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, καλέστε στο 2831100124.

 

Πηγή: odigos.stadiodromia.gr

Scroll to Top